ERVAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN CANON
TIJDENS DE EXPERIENCE DAYS

Canon Experience Days op 13 en 14 oktober 2018 in Tour & Taxis:

hét ontmoetingsmoment voor Canon fans!


Op de Canon Experience Days kan je onze laatste nieuwigheden ontdekken en zelfs een groot aantal bodies en lenzen testen.


HET PROGRAMMA

Stel je dagschema samen en kies uit verschillende workshops, lezingen of interactieve opstellingen. In de interactieve opstellingen kan je hands-on kennismaken met de kwaliteit, mogelijkheden en toepassingen van onze lenzen en bodies. De workshops geven de kans om in groep (max. 15 personen) dieper in te gaan op specifieke toepassingen binnen fotografie. Er is ook een brede waaier aan lezingen van professionele fotografen om je te inspireren met het verhaal achter hun werk. In de loop van de volgende weken komt meer info online!


De inschrijvingskosten per dag bedragen €25. Hiervoor kan je deelnemen aan een brede waaier van workshops en lezingen. Je kan ter plaatse beslissen welke activiteiten je doet.


Samen met je inschrijving krijg je van ons daarboven een tegoed van €25 voor je volgende Canon aankoop (geldig op camera's, lenzen en printers) in België of Luxemburg, geldig van 13 oktober t/m 14 november 2018.


PRAKTISCH

Datum: zaterdag 13 - zondag 14 oktober 2018, van 9u t/m 18u


KINDEREN

Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Er worden verschillende workshops "fotografie met digitale reflexcamera" georganiseerd in samenwerking met Clickit voor kinderen vanaf 7 jaar (beperkt aantal plaatsen).


CAMERAMATERIAAL

Breng zeker je eigen EOS en lenzen mee, met opgeladen batterij en een lege geheugenkaart! Ook dit jaar hebben we een productbalie voorzien, maar zonder uitleenmogelijkheid: bij elke opstelling of workshop kan je gebruik maken van het meest geschikte materiaal voor de beste resultaten.


BESTEL HIER JE TICKETS

Bekijk hier de Experience Days van vorig jaar!


Uw gegevens

Dagkeuze
The form requires you attention please fill out all details.


Canon Belgium N.V. | Copyright © 2018